woensdag 18 april 2012

Hallo iedereen,
18 april 2012
De tijd vliegt hier op het thuisfront terwijl onze papa en Léon elke dag rustig verder stappen.
Helaas zit ook voor hen het weer dezer dagen niet echt mee .Koud en regen....zoals we het hier op dit moment kennen!Dit bemoeilijkt de wandeltocht toch wel een beetje en maakt het iets minder aangenaam.Maar diegenen die onze papa kennen weten ook wel dat hij een doorzetter is .... en tenslotte...na regen komt zonneschijn!;-)

De champagne streek ligt intussen al enkele dagen achter hen . Maar Frankrijk heeft natuurlijk nog meer lekkers te bieden zodat ze nu vertoeven in de Bourgogne streek!Ook aangenaam!!De buurt van 'Chablis'.

De stad Troyes hebben ze met veel succes doorkruist en op dit moment komen ze dichterbij Vézelay,in de buurt van Avallon.Als alles goed verloopt komen ze in Vézelay aan deze vrijdag 20 april....waar ons moeder en onze Free(mijn broer) met Sam hen  nog eens gaan bezoeken....
We kijken alvast uit naar nieuwe foto's!;-)

Buiten het weer gaat het wèl goed met papa Roger en Léon.Elke dag hebben ze toch het geluk om de wei of een stal van een boer te mogen gebruiken om te overnachten.Zijn tentje is in ieder geval al goed van pas gekomen en zijn slaapzak houdt hem 's nachts goed warm want het durft nog eens te vriezen .

Ter info:de plaatsen waar ze de laatste dagen gelogeerd hebben zijn:

-Chavanges/Brienne-la-vieille/Amance/Marolles-les-Bailly/Bourguignons/Polisot/Bragelogne/Epineuil and last but not least:
Saint-Vertu waar ze vanavond bij een boer slapen

Nog een 40 km te gaan en ze zijn in Vézelay!

Groetjes,Catherine

Geen opmerkingen:

Een reactie posten