zondag 8 april 2012

Beste volgers van Roger en Léon,

Paaszondag...een hoogdag voor Tom Boonen, "de" peter van het project MOVE TO IMPROVE....4 de keer Parijs - Roubaix gewonnen.Proficiat Tom!
4 Weken zijn onze papa Roger samen met zijn ezel Léon aan het stappen.....en samen hebben ze al 400 km in de benen.
De sponsering loopt goed....en volgers van Roger en Léon geven  graag 40 euro uit en meer.. ;-) aan het project.Hartelijk dank hiervoor.Samen hebben jullie intussen al voor 1180 euro gesponserd.FANTASTISCH,FORMIDABEL......................MEN ZEGGE HET VOORT!
Sponseren kan nog zo lang onze papa en Léon aan het stappen zijn!GEWOON DOEN,zou ik zeggen!;-))

 
Maar hoe gaat het nu met Roger en Léon?

Wel,heel goed!:-))

Sinds ons bezoekje onder de kerktoren van Signy l'Abbaye zijn ze gewandeld richting Reims, waar ze dan ook enkele dagen later zijn toegekomen.Met veel toeters en 'champagne'bellen want 6 km voor ze in Reims toekwamen had de burgemeester van Fresne-les-Reims(een klein dorpje) hen opgemerkt en de pelgrimstocht werd even stilgelegd!Voor ze het beseften stond Léon op een goeie wei en zat Roger aan de champagne!

's Anderendaags werd de tocht verdergezet naar Villers-Marmery,een dorp voorbij Reims.Daar zijn ze op 31 maart toegekomen .Onze papa had daar het geluk  om zijn tentje te mogen opslaan bij een champagne huis.En natuurlijk werd de champagne des huizes ook geproefd....Roger en Léon  kregen daar ook bezoek van ons mama,zijn zus en schoonbroer,Marie-Jeanne,Annik,Magda,Sam en Miro....Na 2 dagen rust en gastronomie hebben ze hun tocht verdergezet.

 
Villers-Marmery  /  Juvigny  / Sogny-aux-Moulins / Pringy / Courdemanges.

 
De eerst volgende grote stad dat ze zullen trotseren is Troyes....maar dat is voor binnen enkele dagen!


De groeten van Roger en Léon,

En van mij,Catherine!Tot het volgend verslag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten